Вітаємо Вас на нашому блозі

На цьому блозі ви можете дізнатися все цікаве про нашу школу

вівторок, 20 березня 2018 р.

Фінансова грамотність 
Бути фінансово-грамотним сьогодні не тільки модно, але і необхідно. У потоці великої інформації, з появою грошей нового покоління, з розвитком різних нетрадиційних форм торгово-грошових відносин зростає необхідність знань економічних законів. Ці закони можна вивчати цікаво і граючись на уроках "Фінансової грамотності".
Учні нашої школи не тільки займаються на уроці, але беруть участь у різних конкурсах і турнірах, одним з яких став IV турнір Фінансової Грамотності.Учні склали візитку команди і презентували своє бачення питання, яке було задане для розгляду.
15 березня  команда школи  була запрошена



в Львівський університет банківської справи для вручення диплому за підписом заступника Міністра освіти України та 2 томи енциклопедії банкіра.
Нагороджували команду у складі: Трут Н., Щурко О., Юрика О., Юрика Р., Гнатущенка О.декан факультету Банківської справи. Викладачі університету провели з присутніми ряд ігор, тренінгів, після чого ми мали змогу познайомитися з старими вуличками давнього Львова і в хорошому настрої повернулися додому аби далі ще краще продовжувати свою роботу у цьому напрямі.

Немає коментарів:

Дописати коментар