Вітаємо Вас на нашому блозі

На цьому блозі ви можете дізнатися все цікаве про нашу школу

понеділок, 16 квітня 2018 р.

З 10 по 13 квітня у школі проходив тиждень англійської мови. Так як він відбувся у часі Світлого тижня. то ж природньо був присвячений Воскресінню Христовому. Його метою було розширення країнознавчих знань про традиції святкування Великодня у Великобританії. поглиблення інтересу до англійської мови, до культури країни мову якої вивчають.
У світлий вівторок школу прикрасили великодніми листівками з побажаннями до свята англійською мовою.
У Світлу Середу та Світлий Четвер вчителі англійської мови - Марія Ігорівна та Галина Анатоліївна - провели провели відкриті уроки  присвячені Великодню у  4 та 3 класах . Де учні в ігровій формі вивчали лексику до теми, дізнавались багато цікавих фактів про Великдень.
У Світлий Четвер в присутності всієї школи учні різних класів декламували вірші присвячені Великодню. як на українській мові так і на англійській мові. Учні 9 класу цитували вислови відомих людей в яких йшлося про те, чим є Великдень у їхньому житті.
Світлі слова про любов, добро, надію,ще раз утвердили всіх у вірі, "Що ми люди Пасхи і алилуя - це наша пісня". (слова Івана Павла ІІ )
Завершився цей Світлий тиждень виховним заходом: "Великдень у Британії". (Easter in Britain).
Доповідачами були учні різних класів школи, які познайомили усіх присутніх з традиціями святкування Великодня у Великобританії, які як на стриманих та консервативних британців, є досить таки веселими та незвичними (ховання шоколадних яєць та їх пошук дітьми у великодній ранок, чи котіння яєць з пагорба у понеділок після Пасхи)
Захід урізноманітнили популярні англійські пісні; " Hot Cross" та "Ester Bunny".
Підсумком до почутого став короткий фільм англійською мовою, про те, як звичайна сім"я  у Британії святкує Великдень.











Немає коментарів:

Дописати коментар