Вітаємо Вас на нашому блозі

На цьому блозі ви можете дізнатися все цікаве про нашу школу

четвер, 18 листопада 2021 р.

«…Я повинен був жити заради України, де б я не був і що б не робив! - Богдан Гаврилишин

 


https://docs.google.com/presentation/d/1syUKIb5_tI4C-zd2W-7YaB4lCgEKdWQI/edit?usp=sharing&ouid=107160565353971800654&rtpof=true&sd=true

«…Я повинен був жити заради України, де б я не був і що б не робив

Таким принципом керувався ціле своє життя один із співавторів УХВЛ  Богдан Гаврилишин. 19 жовтня 1926 року пан Богдан народився, а минулоріч 24 жовтня 2016 року відійшов на Вічну Варту. Щороку в середині жовтня ми вшановуємо пам’ять Б.Гаврилишина – пластуна з майже 80-літнім “стажем”, якого називали найвпливовішим українцем світу. Бо змінив долі кількох держав, створив один із найвпливовіших світових майданчиків для спілкування осіб найвищого рівня та був видатним ученим із менеджменту, хоча його постать не дуже відома українцям. Він був надзвичайно цікавою і енергійною людиною.

За своє життя Богдан Гаврилишин відвідав 90 країн на всіх континентах, крім Антарктиди, був співзасновником Світового економічного форуму в Давосі. Очолюючи Міжнародний інститут менеджменту, він започаткував Європейський форум менеджменту, який у подальшому переріс у всесвітню платформу для спілкування між світовими лідерами. 

З часу української незалежності Богдан Гаврилишин був радником декількох Президентів України, прем’єр-міністрів, голів Верховної Ради і був гордий називатися українцем -  “Проживши три чверті свого життя поза межами України, я завжди і всюди представлявся:  “Богдан Гаврилишин, українець”.



Учні 8-11 класів взяли участь в уроці громадянської освіти: «Декларація Обов'язків Людини Богдана Гаврилишина як приклад для наслідування», який провела заступник директора з виховної роботи  Кріса І.Б.. Школярі ознайомилися із його біографією, життєвим шляхом, професійною діяльністю та цікавими моментами життя через перегляд презентації та відеоінтерв'ю. Принципи життя славного економіста-інтелектуала Б. Гаврилишина нікого не залишили байдужими і стали темою для обговорення та наслідування серед молоді.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар